fredag den 11. marts 2011

Formidle billige forbrugslån til folket

Der har været lidt stille på bloggen det seneste stykke tid. Det beklager jeg naturligvis! Men der har simpelthen været så mange ting der har sværmet omkring ørene på os, at det har været svært at få styr på alle enderne.

Én af disse ender har været de domæner vi købte fra konkursboet. For det viste sig ikke at være helt så let en proces at få fuldendt. Problemet i korte træk har været, at domænerne ikke havde samme registrantinfo, og derfor ville dk-hostmaster (som varetager registreringen af de danske .dk domæner) ikke acceptere at domænerne blev flyttet over til vores firma.

Men med ihærdig hjælp fra især formidleren af købet - wexo.dk - og konkursboets advokat, er det lykkes at få overført de fleste af domæner til vores firma. Der mangler stadig et par stykker, men langt størstedelen er nu flyttet over.

Derfor har vi kastet os over byggefasen af de enkelte domæner og startet med forbrugslån.dk, da det lige umiddelbart er det domæne som jeg tror har det største potentiale blandt disse lånedomæner. Designet er blevet bestilt og næsten færdiggjort, og nu mangler så indholdet på siden. Fokus vil være at give forbrugeren en oversigt over de enkelte udbydere af forbrugslån i Danmark, men også at tilbyde informative og lærerige artikler og værktøjer til brugeren af hjemmesiden. Alt sammen i et forsøg på at bliver en autoritet indenfor forbrugslån i Danmark.

Den tidligere ejer så ud til at have lavet en aftale med ekspresbank (tidligere handelsfinans), om at formidle lån via en såkaldt whitelabel løsning. Whitelabel betyder at man fremstår som formidleren, men det er reelt ekspresbank som varetager og udbetaler lånet. Jeg vil naturligvis forsøge at kontakte ekspresbank for at videreføre denne aftale. Derudover vil vi forsøge at skabe kontakt til formidlerne af forbrugslån i Danmark, om at få etableret nogle henvisningsaftaler med de enkelte firmaer. Gerne med særligt lukrative betingelser for vores besøgende, selvom jeg tvivler på at det er muligt førend man når en volumen af anseelig størrelse.

Så er det vist kun tilbage at sige GOD WEEKEND!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar