torsdag den 9. august 2012

Heja Sverige!

Titlen "Heja Sverige!" er måske ikke den bedste titel taget gårsdagens håndbold fadæse i OL-turneringen i betragtning, men jeg synes nu alligevel at Sverige fortjener en (sjælden?) hyldest herfra.

Her i firmaet checker vi oftere og oftere indlæg og artikler på den svenske side Ehandel.se. De har hyppigt opdaterede (og spændende) artikler om ehandel og iværksætteri. Derudover har de også et aktiv og interessant forum, hvor svenske webshopejere debatterer om alle mulige forskellige emner. Et sådan forum er måske ikke så unikt, men i modsætning til den danske pendant Amino.dk, så har Ehandel.se langt flere aktive webshopejere, og ikke blot en masse mennesker og konsulenter der servicerer webshopejerne (som på Amino.dk). Det virker langt mere seriøst, og diskussionerne er mere dybdegående og relevante. Thumbs up herfra for deres arbejde!

Vi har fået nyt svensk mærke ind på vores netbutikker. Der er tale om det nyere mærke Triwa ure, som har været på markedet nogle år. Vi blev sådan set kontaktet i starten af vores ure-projekt, om vi var interesserede i at forhandle Triwa, men afviste det dengang, da vi blev nærmest frarådet det af andre leverandører. Men Triwa har videreudviklet deres brand, og er gået fra én af mange mærker der solgte farverige plastikure, til at have smarte og designmæssige flotte ure i en god kvalitet. De er trådt (i hvert fald) ét skridt op ad rangstigen, og vi har haft en pæn introduktion af mærket. Derudover har den danske agent været en spændende bekendtskab, så også her, kan vi kun give thumbs up til Sverige!

Som sidste punkt på min svenske hyldest har jeg Fossil gruppen, der står bag en masse af de kendte mærker, som vi sælger på UrKompagniet.dk og (snart også) Ure.dk. Det er simpelthen den mest professionelle organisation som vi samarbejder med. Alt foregår næsten snorlige, og vi er virkelig blevet pænt behandlet fra dag 1 af. Fossil har skandinavisk hovedsæde i Sverige, men har dog dansk repræsentation også. Og den er vist ved at blive videreudviklet efter overtagelsen af Skagen ure. Forhåbentlig fortsætter det gode samarbejde vi har med dem fremover. Siden sidst har vi i øvrigt fået endnu en verdenskendt brand ind fra Fossil gruppen. Der er tale om italienske Diesel, som er et kæmpestort navn i modeverden, og de er altså så tilknyttet Fossil gruppen på deres armbåndsure og smykker. Vi har ikke fået deres smykker ind, men Diesel urene har vi haft i et par måneder, og selvom vi er presset af butikker der sælger lidt billigere Diesel ure fra det grå marked (parallel- og kopivareimport), så har vi stor tiltro til at mærket kan udvikle sig positivt på vores shops.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar