torsdag den 20. januar 2011

Post Danmark smider forhindringer op

Da jeg for nogle dage siden kontaktede Post Danmark for at få etableret en erhvervskonto, blev jeg informeret om nye volumenbaserede portokrav for pakker, der ville træde i kraft pr 1. april.

Vi har ikke påbegyndt forsendelserne endnu, så lige umiddelbart var det ikke helt til at forholde sig til ændringerne. Derudover virker ure, som vi i første omgang skal sælge og sende, ikke til at være et produkt som bliver berørt nævneværdigt af volumenbaserede portoændringer.

Men da jeg fornylig modtag et nyhedsbrev fra Martin Thorborgs amino.dk, var hovedbudskabet at Post Danmark kvæler den spirende nethandel med disse ændringer. I mailen var der vedhæftet en debat om emnet, hvor indehavere af forskellige shops debatterer livligt!

Jeg fik da også læst de mange sider igennem, og kan da selvfølgelig godt se problemet for nogle typer af shops. Men omvendt glæder det mig altid lidt, når vejen gøres mere besværlig for andre. For det giver MIG mulighed for at distancere konkurrenter, såfremt jeg kan komme på implementerbare løsninger. Jeg elsker at finde løsninger på problemer (der vel at mærke interesserer mig..) og denne portoforhøjelse, giver mig helt sikkert blod på tanden for at finde på alternative løsninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar