onsdag den 19. januar 2011

Vi skal sælge ure!

Det blev allerede besluttet tidligt, at vores første shop skulle sælge ure. Først og fremmest fordi at vi har en tæt bekendt, som har haft stor succes med en ur webshop i udlandet, og som derfor kunne introducere og vejlede os på dette område.

På mange måder var processen helt ny for os - det at manøvrere på nettet er ikke nyt, men at sælge fysiske produkter var nyt for os begge.

Som det første skulle vi finde et navn og dertilhørende domæne (som naturligvis matcher).

Vi har helt klart en forkærlighed for generiske og relevante domænenavne pga deres styrke i søgemaskinerne.

Desværre (for os) viste det sig hurtigt at ure.dk allerede var registreret og, ikke mindst, i brug som urshop. Da det domæne ikke kunne komme i vores besiddelse, begyndte vi at bevæge os over i mere brandable navne, ved fx brug af efternavne og andet.

Vi ønskede ikke sammensatte generiske søgefraser i vores domæne som fx billigeure.dk eller flotteure.dk, da det hurtigt ville sætte begrænsninger og - ærlig talt - ikke udstrålede seriøsitet eller kvalitet efter vores mening.

Mange navne var i spil, men efter lidt kvindelig inspiration fra en bedre halvdel, faldt valget til slut på Ur Kompagniet.

Udviklingsprocessen er i skrivende stund i fuldt gang, og inden længe vil man kunne købe ure online på urkompagniet.dk

Hele projektet er blevet overladt til udenlandske eksperter på platformen Magento. Magento er ét af de nyere og fleksible e-handelssystemer som findes i dag. Men efter anbefaling fra tidligere nævnte ven, får vi gjort vores shop mere smidig og skræddersyet til vore behov, end hvad en standardinstallering af Magento vil kunne tilbyde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar