fredag den 21. januar 2011

Tasker til folket

Nethandelskompagniet ApS har erhvervet sig rettighederne til tasker.dk!

Vi fortsætter udviklingen indenfor internethandel med populærvarer, og selvom vi helst ville have ventet lidt med at forberede næste skud på stammen, så gjorde omstændighederne, at der skulle slås til nu, hvis vi ville ha' domænet.

Men hovedfokuset er lige nu stadig på lanceringen af Ur Kompagniet. Så snart den er lanceret, vil vi begynde udviklingen af tasker.dk. For det er sandsynligvis peanuts vi kan skabe af indtjening på en blog i forhold til en taske webshop, og da domænet ikke blev vores uden omkostninger, skal der ikke gå for lang tid før vi skal til at sælge nogle tasker online!

Forberedelserne er dog til dels startet. For der skal selvfølgelig forsøges at skabes nogle kontakter indenfor den verden - ikke mindst med producenterne og leverandørerne af tasker, men også meget gerne med modebloggere og lignende.

Så evt læsere af denne blog, som kunne være interesserede i at indgå et samarbejde med tasker.dk, skal være meget velkommen til at tage kontakt med os. Det er en unik mulighed for at være med i opstartsfasen, og det er som regel dér, at der kan skabes eksplosiv vækst og værdiforøgelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar